vrijdag 10 februari 2012

Vaccinatie veroorzaakt opschudding in Groot-Brittanië



7 februari 2012

Geachte,


Officieel zijn vaccins niet verplicht. Dat is de theorie.

In de praktijk wordt het wel opgelegd. Zo vragen kinderopvangcentra dit en ook vele werkgevers nemen het als een voorwaarde  op in het arbeidscontract.  

Dit laatste geldt voor heel wat mensen die in overheidsdienst werken en in de gezondheidszorg : geneesheren, verplegers, brandweerlui, politiemensen, gevangenisbewakers. Vooral de inenting tegen Hepatitis B wordt geëist.

In Groot-Brittanië is er nu grote beroering ontstaan omdat enkele honderden mensen blijvend slachtoffer zijn van fysieke en mentale bijwerkingen, die soms al korte tijd na de spuit zich aandienden. Het gaat vooral om chronisch vermoeidheidssyndroom, spierpijn, algemene zwakheid, cognitieve problemen, evenwichtsstoornissen.

Experts vermoeden dat vooral aluminium hiervan de oorzaak is .

Er bestaat wel een fonds dat hiervoor vergoeding voorziet, nl. het Governments Vaccine Damage Payment Scheme, maar om een of andere reden is het Hepatitis B-vaccin niet opgenomen.

Meer dan 150 parlementsleden hebben nu hun steun toegezegd om ervoor te zorgen dat deze mensen hun vergoeding krijgen.

Dit is de bron van dit bericht : http://www.express.co.uk/posts/view/150804/Fury-at-vaccine-scandal.

Conclusie : alweer bericht over vaccinatieschade en alweer wordt het verband gelegd met aluminium. In een eerder bericht ( http://belfort-group.blogspot.com/2012/01/aluminium-notre-poison-quotidien.html ) hebben we al aangegeven dat dit ook algemeen een van de voornaamste ziektemakers is . Het zit overigens ook in de chemtrails die sproeivliegtuigen op bepaalde dagen verspreiden in de atmosfeer waarin wij trachten ons leven te leiden .

Hoe lang nog vooraleer men gaat wakker worden  en gaat beseffen hoe u en ik, wij allemaal, structureel ziek gemaakt worden ?


Hoogachtend,



Peter Vereecke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten